Casa de Piatră

Rezervă o cameră

aprilie 14, 2024
aprilie 15, 2024

(English) Book Your Room

aprilie 14, 2024
aprilie 15, 2024

Facilități

RESTAURANT & BAR

Restaurantul hotelului vă stă la dispoziție cu o atmosferă relaxantă, un decor modern și elegant, având meniul a la carte cu specific românesc și internațional. Sala de evenimente din cadrul hotelului „Casa de Piatră” este locația ideală pentru orice eveniment din viața dumneavoastră. Cu o capacitate de 300 de persoane suntem alegerea ideală pentru a vă impresiona invitații prin calitatea serviciilor oferite de noi. Spațiul și amplasamentul o face ideală pentru organizarea de nunți, botezuri, mese festive, dar și pentru organizarea unor evenimente business.

CONFERINȚE & EVENIMENTE SPECIALE

Hotelul „Casa de Piatră”vă pune la dispoziție o sală de conferințe cu infrastructură modernă, ce poate găzdui pana la 70 de participanți, fiind potrivită pentru orice tip de evenimente sau conferințe. Fie că sunt evenimente sociale importante, sau întâlniri de afaceri, conferințe, congrese, worksopuri, seminarii, echipa noastră vă stă la dispoziție pentru organizarea evenimentului dumneavoastră.

SAUNA & JACUZZI

Hotel Casa de Piatră este locul potrivit pentru o vacanta relaxanta. Va punem la dispozitie SAUNA si JACUZZI (8 locuri), masaj profesional. Sauna are un efect de relaxare organismului, sau de călire a organismului contra răcelii. Ridicarea temperaturii corporale până la 39 °C, are un efect asemănător cu cel al stărilor febrile, stare în care sunt omorâți agenții patogeni care nu pot suporta temperaturi peste 37°. Corpul supraîncălzit din saună, vine în contact cu o baie rece, ceea ce are un efect de relaxare a musculaturii, scăderea tensiunii sanguine, activare a circulației sângelui, sistemului imun, respirației și schimburilor de substanțe cu eliminarea de substanțe nocive din organism prin transpirație.
Sign up to our newsletter and more

Locația nu a fost găsită.

INFORMAȚII

Check-in: 14:00 – Check-out: 12:00

Restaurant, Bar, Spa

Internet gratuit wireless și prin cablu

Parcare proprie supravegheată