Casa de Piatră

Rezervă o cameră

aprilie 14, 2024
aprilie 15, 2024

(English) Book Your Room

aprilie 14, 2024
aprilie 15, 2024

Despre noi

Chiar în inima Bucovinei într-un ambient plăcut, intim și relaxant, Hotel Casa de Piatră este alegerea optimă atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru turiștii aflați în tranzit. Hotelul oferă o gamă de servicii în spații diferite, plăcut amenajate. Fie că doriți atmosfera oficială a unei întâlniri de afaceri sau a unei conferințe, fie intimitatea unei cine în doi, noi suntem cea mai bună alegere pentru că avem grijă de clienții noștri oferindu-le cele mai bune servicii.

Cum Bucovina este cunoscută pentru ospitalitate așa și Hotel Casa de Piatră vă așteaptă la ieșirea din Suceava, la aproximativ 5 minute de centrul oraşului , 8 minute de Cetatea de Scaun a Sucevei și Muzeul Satului, 7 minute de Hanul Domnesc din Suceava( Muzeul etnografic) și 10 minute de mall-uri. Pe lângă acestea doar la 4,7 km găsiți Mănăstirea Hagigadar cunoscută sub numele de ”Biserica Dorințelor”.

Hotel Casa de Piatră oferă servicii de 3 stele ce îmbină calitatea cu funcționalitatea într-o manieră armonioasă, astfel încât clienții să revină de fiecare dată cu mare interes și încredere. Suntem un hotel relativ mic, doar 24 de camere, ceea ce ne oferă timp să ne oprim asupra detaliilor și asigurăm oaspeților noștri o atmosferă caldă. Hotelul a fost gândit din perspectiva oaspetelui nostru și a beneficiilor pe care acesta le obține alegând locația noastră: confort, eficiență, posibilitatea de a selecta dintr-o gamă diversificată de servicii și atenția la detalii.

Sunteți bineveniți la Hotel Casa de Piatră – un spațiu aparte care sigur vă va surprinde într-un mod pozitiv.

Sign up to our newsletter and more

Locația nu a fost găsită.

INFORMAȚII

Check-in: 14:00 – Check-out: 12:00

Restaurant, Bar, Spa

Internet gratuit wireless și prin cablu

Parcare proprie supravegheată